Header

Collage Dear Mother @ EL CID Bandcontest 2013 Dear Mother @ SSR Band Instrumenten JJ ZSF 2013 Thomas & Tim tijdens studbandikoos EL CID 2013 Nico ZSF 2013 Kick Bas @ De Paap 2013 Stubandikoos EL CID 2013 Luten @ De Paap 2013 Dear Mother @ SSR JJ & Bas Visser Luten en Tim Bas @ De Paap 2013 Dear Mother

Over Dear Mother

Begonnen als een studentengrap in 2009, raast Dear Mother nu al bijna vier jaar door het Leidse studentenleven. Met een gevarieerd cover repertoire dat gaat van classic rock tot popballad, van Dire Straits tot Liquido en van Etta James direct door naar de Arctic Monkeys, en de focus op een energieke liveshow, weten zij elke zaal op zijn kop te zetten. Denk ook maar niet dat u rustig een biertje moet gaan drinken, er moet meer gedanst worden!

Deze rockende coverband bestaat uit vijf heren en één dame, en de mix van de drie vocalisten, toetsen, gitaar en sax en trompet solo, maakt Dear Mother een unieke, dynamische live-sensatie. De vele podia rondom Leiden en omstreken hebben dat in deze jaren ervaren. Van festival tot studentenfeest, ze pakken alles op! Dat dit niet onopgemerkt is gebleven, bleek wel uit het feit dat ze de jaarlijkse Stubandikoos wedstrijd voor beste Leidse studentenband inmiddels tweemaal op rij op hun naam hebben geschreven.

En ze zijn nog niet klaar! De eerste EP kwam al in 2011 uit, en er worden grote dingen verwacht van de volgende plaat. En ze blijven doen wat ze het allerleukste vinden, namelijk een feestje bouwen op het podium. Met een vrijwel onbeperkte bron aan materiaal zijn ook de langere shows allang geen probleem meer. Dus zoekt u een geschikte band voor een feestavond, festival, bruiloft, of simpelweg een top avond in de kroeg, dan weet u ze te vinden

Dear Mother bestaat uit Julie-Jet Bakker (Zang), Tim Fleur (Gitaar / Zang), Bas Blanken(Zang / Bas), Thomas Luten (Saxofoon / Trompet) Nico Koekkoek (Toetsen / Synth) en Pim Visser (Drums).
 

Error | Dear Mother

Error message

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/dearmother.nl/public_html/includes/common.inc:2861) in drupal_send_headers() (line 1551 of /var/www/vhosts/dearmother.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Class 'SimpleXMLElement' not found in update_parse_xml() (line 390 of /var/www/vhosts/dearmother.nl/public_html/modules/update/update.fetch.inc).
The website encountered an unexpected error. Please try again later.